Publicaties

Ieder seizoen worden de theaterteksten die zijn ontstaan uit de opdrachten samen met enkele essays en artikelen gebundeld in een fraai vormgegeven ‘Boekwerk’. Boekwerk is te bestellen via ITFB, de theaterboekwinkel en de betere boekhandel.

 

BOEKWERK NO.3
Bevat alle opdrachtteksten, essays, notities en overzichtsartikelen van 2007.

Met werk van Hans Aarsman, Ditte Pelgrom, Sandra Tromp Meesters, Magne van den Berg, Judith de Rijke, Lot Vekemans, Joris van der Meer, Paul Bertram, Alexander Schreuder, David Van Reybrouck, Jibbe Willems, Miriam Boolsen en Ragnhild Rikkelman.

Vormgeving: Connie Nijman.
235 pagina’s, 2008

BOEKWERK NO.2
Gebundeld resultaat van de vrije opdrachten 2006, essays en notities.

Met toneelteksten van: Dirk van Pelt, Hannah van Wieringen, Annemarie Slotboom, Arnoud Holleman, Ragnhild Rikkelman, Hiekelien van den Herik, Magne van den Berg, Marcel Lenssen en Hans Aarsman.
Anderssoortige teksten van: Marian Boyer, Frank Mineur, Ritsaert ten Cate, Gerardjan Rijnders, Carel Alphenaar, Sandra Tromp Meesters, Marijn van der Jagt, Claartje van den Broek en Ditte Pelgrom.

Vormgeving: Connie Nijman.
International Theatre&Film Books 2007, Amsterdam
240 pagina’s
isbn 90-6403-716-0

BOEKWERK NO.1
10 TONEELSCHRIJVERS, 10 TEKSTEN EN EEN PLATFORM
Gebundeld resultaat van de vrije opdrachten 2005.

Met toneelteksten van: Marike op den Akker, Bas Beerendonk, Magne van den Berg, Miriam Boolsen, Marian Boyer, Marcel Lenssen, Emanuel Muris, Ditte Pelgrom, Annemarie Slotboom en Sandra Tromp Meesters.
Met essays van Marianne van Kerkhoven, Bo Tarenskeen en Sander Bax, en totaaloverzicht van het werk van Platform Onafhankelijke Theaterauteurs sinds 2002.
Boekwerk No1 is tot stand gekomen met steun van het VSB Fonds en Fonds Amateurkunst en Podiumkunsten en het Nederlands Toneelverbond.

Vormgeving: Connie Nijman.
232 pagina’s
International Theatre&Film Books 2006, Amsterdam
isbn 90-6403-692-6